Karriere i Balanse

Karriererådgivning ved omstilling

Privatpersoner

  • Trenger du en profesjonell karrierecoach i dine karrierevalg og ditt jobbskifte?

Står du overfor vanskelige valg eller har behov for et karrieremessig skift? Der du jobber kan det være et internt arbeidsmarked hvor du som medarbeider eller leder kan være en kvalifisert kandidat. I tillegg kan du være en kvalifisert kandidat i det eksterne arbeidsmarkedet. Målet er at du kan navigere i arbeidsmarkedet med best mulig resultat etter et bevisst og reflektert karrierevalg.

Vi kan bidra til bevisstgjøring og større trygghet rundt valg, egen kompetanse og motivasjon. Søknad, CV og intervjutrening blir skreddersydd til markedsmulighetene du ønsker å fremme ditt kandidatur for. Eventuelle tester og sosiale medier vil være tema i forberedelsene. Vårt brede nettverk og kjennskap til arbeidsmarkedet kommer hver enkelt kunde til gode.

Virksomheter

  • Står din virksomhet overfor omstilling?

Karrierecoaching for enkelte medarbeidere eller ledere kan være en god HR-løsning. Vi skreddersyr karrierecoaching og kurs for virksomheten og den enkelte medarbeider som er i omstilling, som skal nedbemannes eller er definert som overtallig. Vi kan bidra til at den enkelte ser flere valgmuligheter og får en ny jobbfremtid.