Karriere i Balanse

Samtalen

TRENGER DU EN PROFESJONELL SAMTALEPARTNER I EN JOBB OG KARRIERESAMMENHENG?

Karriere i Balanse tilbyr coaching, rådgivning og veiledning i et karriereperspektiv. Vi tilbyr skreddersydde samtaleprosesser til både privatpersoner og bedrifter.

Vi legger opp skreddersydde samtaleprosesser ut fra ditt behov for bistand. Om det gjelder coaching i forhold til å håndtere arbeidslivets muligheter og utfordringer. Om du ønsker å forebygge sykefravær eller få støtte og oppfølging som sykmeldt. Kanskje er behovet karriererådgivning i forbindelse med jobbskifte og omstilling eller jobbsøkerveiledning om du er arbeidssøkende. Vi bidrar til en bedre jobbhverdag og er opptatt av deg som et helt menneske.

I samtalene kombinerer vi coaching, rådgivning og veiledning.

Du får en profesjonell samtalepartner som jobber målrettet sammen med deg. Samtaleprosessene legges til rette for å oppnå bevegelse, utvikling, trygghet, mestring, endring og balanse. Med andre ord:

Karriere i Balanse logo

Vi bidrar til dine resultater ved å være engasjerte coacher, pådrivere og rådgivere. Kommunikasjonsformen kjennetegnes ved å være direkte og alltid respektfull. Egenrefleksjon mellom samtalene er viktig.

Omfang

Hvor mange samtaler som er nødvendig avhenger av ditt behov. Første samtale er uforpliktende. Deretter kan du bestille en enkelt time, eller noen få timer, 3-5 timer eller opp til 10 timer. Vi tilbyr også program som går over 3 måneder eller 6 måneder. Omfanget vil alltid bli avtalt på forhånd. Enten du betaler selv, eller det er arbeidsgiver og bedrifter som betaler, vil vi gi et tilbud.